Sponsoren & Samenwerkingen

Sponsoren

Raak Personeel

 Raaak Personeel is een groeiende uitzendorganisatie. In 2009 was er 1 vestiging in Alblasserdam.
Op dit moment hebben we 18 vestigingen verspreid over Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht. En straks? Dat weet niemand. Onze ambitie is om in 2030 exact 30 vestigen door heel Nederland te hebben. Waar we het meest trots op zijn? Afgelopen 14 jaar hebben we meer dan 15.000 mensen aan fijner en beter passend werk in de buurt geholpen. Kortom: Raaak is de lokale werkexpert.

www.raaakpersoneel.nl

Isselt Adviesbureau

Wij staan klaar voor al uw bouwkundige en bestuursrechtelijke vraagstukken.

  • Koopt u een woning? Bouwkundig rapport op maat gemaakt.
  • Gaat u zelf bouwen? De wet kwaliteitsborging doet zijn intrede en wij leveren een Kwaliteitsborger.
  • Problemen met de gemeente? Bouwkundig of juridisch? Neem contact op en wij begeleiden u. 

 Isselt Adviesbureau werkt al jaren met en voor overheden. Daarom bieden wij diensten op maat en kunnen wij zaken van begin tot eind begeleiden. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail met ons. 

Isseltadviesbureau@outlook.com

Lekker fris!

Wij zijn lekker fris! Wij brengen de meest fantastische en verfrissende frisdrankmerken uit de hele wereld op de Nederlandse markt. Arizona, Schweppes en prachtige waters en siropen. We ontdekken trends in de frisdrankmarkt voordat ze opkomen en spelen hier snel op in door steeds bijzondere merken toe te voegen aan ons portfolio. Daarnaast creëren we reuring en traffic voor onze merken. Elke dag weer.

www.lekker-fris.nl

Albert Heijn Jansen

SV Afbouw

SV afbouw is een jong en energiek bedrijf dat in 2021 is opgericht. SV afbouw is een veelzijdig bedrijf, van stucwerk tot tegelwerk en sloopwerkzaamheden. Wij staan voor u klaar. Zoekt u een stukadoor of tegelzetter die snel en goed vakwerk aflevert en wilt u ook dat uw huis netjes en schoon wordt achtergelaten? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Neem een kijkje op de website voor meer informatie en de afgeronde projecten door SV afbouw. 

www.sv-afbouw.nl

Samenwerkingen

VV Baardwijk

Wil je met ons samenwerken?

Scroll to Top