Over ons

Onstaan van Voetbalschool Brabant
Sinds 2022 staan we 3 keer per week op het voetbalveld voor de trainingen en wedstrijd van onze zonen. Met veel passie en plezier verzorgen Sjors en Ronny de trainingen van het team en coachen ze de wedstrijden. Vanaf dag één staat Tom aan de zijlijn en is enorm betrokken bij de ontwikkelingen van het team, assisteert wanneer nodig en regelt de nodige randzaken.

In November 2022 was het voetbalteam al een paar maanden op weg en zagen we hoe de spelers zich in korte periode al hadden ontwikkeld. Ze leerden zichzelf en hun eigen krachten op het veld kennen, creëerden teamspirit, de wil om te winnen en kregen loyaliteit naar teamspelers en tegenstanders. Door deze facetten kon er bij een jong startend voetbalteam al snel vaste posities aan de kinderen worden toegewezen. De spelers voelde zich gezien en uniek in hun talent waardoor ze passie voor voetbal creëerden!

We waren ons bewust van onze aanpak, en zijn geschoold om trainingen te geven. Maar het enthousiasme van de kinderen sprong over op ons, en zagen in hoe we hierin onze krachten voor de toekomst wilden bundelen! Hier startte het idee voor Voetbalschool Brabant.

Waarom Voetbalschool Brabant?
Of je nu wel of geen voetbalervaring hebt, of waar je woonachtig bent, dit maakt voor ons niets uit. Ieder kind is welkom bij Voetbalschool Brabant. We hebben bewust gekozen voor deze naam omdat we alle drie geboren zijn in Brabant, nu woonachtig zijn in Waalwijk en breder trainingen willen verzorgen dan alleen kinderen uit de gemeente Waalwijk.

Onze voetbaltrainingen vormen een extra trainingsmoment, naast de trainingen die het kind wellicht al volgt bij een voetbalvereniging.

Visie
Ieder kind de mogelijkheid bieden om te kunnen voetballen. Op ieder niveau, met of zonder voetbalachtergrond.

Missie
Zoveel mogelijk kinderen (4-15 jaar) kunnen bij Voetbalschool Brabant zijn/haar voetbalkwaliteiten ontwikkelen in een gemoedelijke en professionele omgeving waar respect op het veld en passie voor voetbal centraal staat.

Het team

Sjors Verkerk

Trainer

Na jarenlang als speler op het veld te hebben gestaan, heb ik mijn passie voor voetbal omgezet in het geven van trainingen. Samen met mede-eigenaren Ronny en Tom ben ik trots om Voetbalschool Brabant te starten. Het is een lang gekoesterde droom die werkelijkheid is geworden.

Ronny Birdja

Trainer

Mijn passie voor het voetbalspel is enorm gegroeid doordat ik als voormalig voetballer bij diverse clubs heb mogen spelen. Door mijn positief kritische blik op het spel maakte ik in 2007 de overstap naar trainer en behaalde hiermee succes met diverse teams. Ik verheug me op de start van Voetbalschool Brabant waarbij we onze voetbalkennis met anderen kunnen delen, spelers bewust mogen maken van hun kwaliteiten en dit met plezier op het veld tot uiting brengen.

Tom Eskens

Operationeel

Sinds september 2022 voetbalt mijn zoon bij Voetbalvereniging Baardwijk. Wekelijks sta ik langs de lijn en help bij trainingen en wedstrijden. Plezier hebben en je begeven in een veilige omgeving zijn belangrijk voor kinderen en ouders. Dit neem ik dan ook graag mee in hoe wij Voetbalschool Brabant organiseren en vormgeven.

Coaching

Elke speler krijgt individuele aandacht om optimaal te kunnen groeien en succes te behalen.

Ontwikkeling

Onze aanpak legt de focus op de totale voetbalontwikkeling van spelers, inclusief fysieke, mentale en sociale aspecten.

Plezier

Bij onze voetbalschool creëren we een positieve omgeving waarin spelers plezier hebben en hun passie voor voetbal blijven ontwikkelen.

“De kracht zit hem in de voorbereiding, en het zien van uiteindelijke resultaten is fantastisch!”

Ronny Birdja — Trainer Voetbalschool Brabant

We doen het niet alleen

Scroll to Top